Nieuwe Langendijk 52-54, Delft  +31 (0) 15 - 889 71 75

Herfst/Winter 2017

Click here for the English version.

Onze À la carte wisselt twee keer per jaar.

Stel uw eigen drie of vier gangen menu samen.

Drie gangen (voor of tussen, hoofd- en nagerecht) € 36,-

Vier gangen (voor of tussen, voor of tussen-, hoofd- en nagerecht) € 43,-

Voorgerechten/ tussengerechten € 10,50

Runder carpaccio

Pijnboompitten – spekgruis – Parmezaanse kaas – onze eigen carpacciodressing
XL carpaccio + 2,50

Steak tartaar het Vermeertje

Gerookt ei – steak garnituur - steakdressing

Noorse zalm

Gravad Lax – komkommer relish – picalilly

Salade Het Vermeertje (v)

Geitenkaas – karamel – pruimen – hazelnoot – Balsamico dressing

Soep van knolselderij

Gerookte paling – crème fraîche - komijnstengel

Pulled pork

Loempia – Dr. Pepper – zoete aardappel – kersen

Tonijn

Thaise dressing – paksoi - udon – sesamkletskop

Truffelrisotto (V)

Tempura – Pecorinoschuim – pistache crumble

Hoofdgerechten € 21,50

Australische Black Angus bavette 150 gr

Beurre de Paris – aardappel gratin - spitskool – rodewijn glace
250 gr + 6,50

Vleesspecialiteit

Wisselend vleesgerecht.

Heilbotfilet

Noorse garnaal -aardappelmousseline – groene asperge - tomatendressing

Visspecialiteit

Wisselend visgerecht.

Hartige clafoutis (V)

Brie de Meaux – pompoen – pepitas – paprikareductie – pommes dushesse

Bijgerechten

Huisgesneden friet met grove mosterdmayonaise 4,50
Gemengde salade 5,00
Schaaltje groenten 5,50

Nagerechten € 9,-

Het Melkmeisje

Chocolade proeverij

Doyenné du Comice

Compote – sorbet - frangipane

Limoen cheesecake

Limoncello granité – merengue – citroen gel

Kaasplateau

Rozijnen brioche – druiven chutney – truffelhoning